Inscrie firma »
 

Prezentare PANTERA VIGILIS srl

Societatea Pantera Vigilis va pune la dispozitie sisteme de siguranta integrata, video control si protectie perimetrala de inalta performanta si fiabilitate, fiind unic distribuitor in Romania al produselor marca COMERSON, GPS STANDARD si GRUPPO CARLO GAVAZZI SPACE din Italia.

Marca Comerson este recunoscuta ca fiind unul dintre cei mai mari producatori al sistemelor de siguranta video si control din Europa, produsele sale distingandu-se prin tehnologia de ultima generatie cu care sunt dotate cat si printr-o fiabilitate remarcabila.

Produsele fabricate de catre GPS Standard, lider in producerea sistemelor de protectie perimetrala, poarta amprenta unei reale coeziuni intre profesionalism si tehnologia de varf. Unica societate producatoare a sistemului de protectie perimetrala invizibil.

Societatile COMERSON si GPS STANDARD se bucura de a fi printre putinele societati ce au codul NOS in Italia (Cod furnizor NATO).

Echipamentele realizate de Gruppo Carlo Gavazzi Space, lider pe piata �n domeniul sistemelor de monitorizare GPS, ofera servicii si solutii inovative �n masura sa satisfaca realele exigente ale clientilor.Aceste sisteme satelitare avansate de localizare, monitorizare, navigare si antifurt utilizeaza tehnologia wirless.
PREZENTARE PANTERA VIGILIS srl
LIGHT
MEMBER
PANTERA VIGILIS srl
1 831 accesari
Persoana de contact: Ionut Badea
Adresa postala: Str Mircea Voda 36, Bl M6, Sc 1, Parter, Ap 4, Int 04
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 3276511
Fax: 3276511
Website:

Categorie principala:
Comunicatii/Telecomunicatii » GPS

ULTIMELE PRODUSE ALE PANTERA VIGILIS SRL

Oferta firmei PANTERA VIGILIS srl nu contine nici un produs sau serviciu