Inscrie firma »
 

Prezentare B********

Compania Botanique ofera solutii de proiectare si amenajare peisagistica. Prin toate actiunile sale, Botanique militeaza pentru un mediu mai frumos si mai curat si promoveaza importanta protectiei naturii in general. BabyTree - numit in Romania \'minisera la purtator\' , \'planta de companie\' sau \'breloc viu\' ,este un alt mod prin care dorim sa motivam fiecare om sa revina la natura si sa o ajute sa ne ofere in continuare din bogatiile ei. Oricare ar fi motivul pentru care avem onoarea de a va avea ca oaspete pe site-ul nostru, va felicitam pentru dorinta de a contribui activ la protectia mediului prin adoptarea unui BabyTree, sau, si mai important, prin amenajarea unui spatiu verde.

Primul gest este de fapt o donatie ce duce la un copac plantat, iar fiecare copac absoarbe de-a lungul vietii lui nu mai putin de 2 tone de CO2. Fiecare BabyTree este un mic ajutor pentru Terra, pentru ca orice BabyTree cumparat inseamna un copac plantata, asa cum spun cei de la Planete Urgence, ONG cu care ne asociem pentru a contribui la un vast Program de reampadurire a Planetei.


In al doilea caz, amenajarea unei spatiu mai larg, cum poate fi gradina unei case, reprezinta azi nu doar un beneficiu personal pe care vi-l aduceti dumneavoastra si familiei, ci un serviciu important adus mediului in care cu totii traim.

Ce este de facut daca vreti sa ne puneti la treaba? Contactati-ne pentru a stabili o intalnire in care sa ne povestiti cum doriti sa arate gradina dumneavoastra. Noi vom culege de la dumneavoastra si din teren toate informatiile necesare pentru a configura o prima schita a proiectului peisagistic ce va fi intocmit pentru gradina pe care o visati. In momentul in care propunerile noastre coincid cu dorintele dumneavoastra, trecem la realizarea proiectului peisagistic propriu-zis. Acesta presupune un material complex ce contine atat piese scrise (borderou, lista de material saditor si memoriu tehnic) cat si piese desenate (plan amenajare, plan plantare, plan amplasare corpuri de iluminat, plan cote si sectiuni pentru piese de mobilier solicitate de client si alte detalii). Toate aceste lucrari vor avea parafa unui Arhitect cu Drept de Semnatura si girul Ordinului Arhitectilor din Romania.

Dupa intocmirea proiectului, echipa Botanique trece la executia lucrarilor de amenajare peisagistica, moment din care gradina incepe sa prinda contur. Fiecare etapa de lucru, de la realizarea sistemului de drenaj si irigare si pana la plantare, montarea pieselor de mobilier si gazonare este executata de profesionisti care tin cont de toti factorii tehnici si estetici pentru realizarea unui tot unitar, armonios, astfel incat peisajul creat sa corespunda cu imaginea de pe hartie. Finalul, adica terminarea lucrarilor de amenajare si contemplarea peisajului construit de Botanique, daca sunteti de acord, il vom sarbatori impreuna.
PREZENTARE B********
MEMBRU
GRATUIT
B********
20 662 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
B********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: babytree - planta de companie - amenajare peisagistica

ULTIMELE PRODUSE ALE BOTANIQUE

Spring FlowerSpring Flower
Spring flower
Scurta Descriere: Un martisor ce pastreaza in forma latenta viata, prin semintele pe care le contine. Spring Flower ...
LifeTreeLifeTree
Lifetree
LifeTree este un accesoriu 100% ecologic, ce poate fi atasat la orice cadou, buchet de flori sau felicitare. LifeTree ...
Petite RosePetite Rose
Petite rose
Botanique va prezinta in primiera un nou concept de cadou - Petite Rose. Acesta inglobeaza intr-un recipient conic ...
BabyTreeBabyTree
Babytree
Aparent doar un obiect de forma unei capsule cilindrice de 4 cm inaltime si 1,7 cm diametru, aceasta mica planta ...
Amenajari ambientale de exterior si interiorAmenajari ambientale de exterior si interior
Amenajari ambientale de exterior si interior
Serviciile Botanique: Proiectare peisagistica, amenajare, intretinere gradini, parcuri si alte spatii ...