Inscrie firma »
BabyTree

BabyTree

Tip produs: BabyTree | cadouri ecologice
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare BabyTree

Aparent doar un obiect de forma unei capsule cilindrice de 4 cm inaltime si 1,7 cm diametru, aceasta mica planta reuseste sa te cucereasca din momentul in care te insoteste zilnic peste tot. Atasat la telefon, pe un lantisor sau ca port-chei, este "planta ta de companie", care te ajuta sa experimentezi noi sentimente de afectiune, devenind astfel un bun remediu impotriva stresului cotidian.

Ideea a pornit din Japonia, iar pentru europeni a devenit incet, incet o moda. Acum BabyTree este un simbol cu conotatie ecologica si sentimentala pentru toti cei care iubesc natura si pretuiesc viata in general. BabyTree a devenit repede un cadou pretuit si apreciat in intreaga lume pentru ca reuseste chiar prin statura sa sa transmita cele mai nobile sentimente celui care o primeste. Sa oferi un BabyTree, ca simbol al longevitatii poate insemna pentru persoana care primeste acest cadou, o dovada de dragoste si prietenie, sentimente care vor creste, se vor infrumuseta si vor dura precum aceasta mica planta.

BabyTree s-a asociat cu Planete Urgence (ONG) pentru a contribui la un vast Program de impadurire a Planetei . Acest Program a beneficiat de o ampla campanie de comunicare sub titulul 'Un miliard de copaci' lansata de Wangari Mathaai, laureat al Premiului Nobel pentru Pace in 2004 cu sprijinul Programului Natiunilor Unite pentru Mediu. Fiecare copac plantat absoarbe mai mult de 2 tone de CO2 de-a lungul vietii sale. In baza parteneriatului dintre BabyTree si Planete Urgence, 0,5 Euro din fiecare comanda merg la Planete Urgence, pentru a se planta un copac.
PREZENTARE B********
MEMBRU
GRATUIT
B********
20 674 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
B********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: babytree - planta de companie - amenajare peisagistica

PRODUSE ASEMANATOARE CU BABYTREE

Petite RosePetite Rose
Petite Rose
Botanique va prezinta in primiera un nou concept de cadou - Petite Rose. Acesta inglobeaza intr-un recipient conic ...
LifeTreeLifeTree
LifeTree
LifeTree este un accesoriu 100% ecologic, ce poate fi atasat la orice cadou, buchet de flori sau felicitare. LifeTree ...
Spring FlowerSpring Flower
Spring Flower
Scurta Descriere: Un martisor ce pastreaza in forma latenta viata, prin semintele pe care le contine. Spring Flower ...
Amenajari ambientale de exterior si interiorAmenajari ambientale de exterior si interior
Amenajari ambientale de exterior si inte...
Serviciile Botanique: Proiectare peisagistica, amenajare, intretinere gradini, parcuri si alte spatii ...