Inscrie firma »
 

Prezentare S*****************

Studio Moderna este companie-lider cu o experienta de 12 ani in administrarea si implementarea de campanii de marketing. Este unic distribuitor in 20 de tari din Europa Centrala si de Est pentru brandul Dormeo, ce comercializeaza pe piata romaneasca saltele ortopedice de duritate medie, fabricate in Italia, cu 6 ani garantie pentru forma.


Studio Moderna se remarca prin respectul si seriozitatea cu care isi trateaza clientii, care au la dispozitie call-center-ul pentru comanda, informatii privind produsele, termenul si modalitatea de plata.


Salteaua Dormeo este ortopedica si anatomica, adaptandu-si forma la greutatea corpului si mentinand coloana vertebrala in pozitie dreapta.


Este fabricata dintr-un material special, Eliocel, rezultat in urma cercetarilor stiintifice riguroase. Structura celulara a materialului permite saltelei sa \'respire \'impiedicand astfel transpiratia in timpul somnului.


Dormeo Ortopedic a primit standardul de siguranta OKO-TEX STANDARD 100, prin care salteaua este certificata ca este un produs sigur pentru sanatatea consumatorilor.


Dormeo Ortopedic este o saltea igienica, tratata cu un strat SANITIZED, care protejeaza impotriva ciupercilor, reducand riscul de astm sau alergii.


Dormeo Ortopedic este unica saltea din tara ce beneficiaza de perioada de testare si returnare de 30 de zile. Fiind ambalata in stare vidata , stransa sul ,se transporta usor si in conditii de igiena maxima.
PREZENTARE S*****************
MEMBRU
GRATUIT
S*****************
20 547 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Somiere, Saltele

ULTIMELE PRODUSE ALE STUDIO MODERNA SRL

Saltea DORMEO ORTOPEDICSaltea DORMEO ORTOPEDIC
Saltea dormeo ortopedic
Dormeo Ortopedic este o saltea conceputa special pentru a va asigura un somn confortabil si sanatos. Fabricata in ...
STUDIO MODERNA SRL ESTE INSCRISA IN