Inscrie firma »

E*********************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare E*********************************

Administrarea condominiilor este o profesie veche ce implica responsabilitati imense fata de proprietarul sau proprietarii condominiilor administrate. Necesitatile in continua crestere a proprietarilor/chiriasilor fiind intr-o ascensiune continua ridicand si standardul la care trebuie profesat serviciul de administrare al condominiilor, astfel aparand o noua denumire pentru administrator (property manager) si o noua denumire pentru serviciul de administrare pe care il reprezinta (property management).
Property managerul este o persona cu studii superioare sau in curs de finalizare care prin calificarile avute la activ poate gestiona ca un manager de proiect activitatea de administrare a unui condominiu (property management).
Activitatea de property management reprezinta activitatea de administrare a averii imobiliare pe care proprietarul o incredinteaza firmei de administrare astfel incat pe toata durata desfasurarii planului de administrare sa le sporeasca valoarea printr-o gestionare profesionala a tuturor necesitatilor asociatiei de proprietari ( editare lista, incasarea cotelor de intretinere, urmarirea lucrarilor tehnice ce au loc sau vor avea loc pe toata durata administrarii, relatia cu institutiile statului si cu furnizorii de servicii etc.).
EURO ADMINISTRARE REAL ESTATE GRUP urmareste maximizarea beneficiilor pe care un administrator de imobile poate sa le aduca condominiilor administrate, astfel minimizarea cheltuielilor asociatiei, gasirea de noi posibilitati de gestioanre a problemelor aparute, responsabilizarea furnizorilor de servicii in cazul in care serviciile prestate sunt sub calitatea celor negociate in contract etc.
Colaborarea cu institutiile bancare, pe care firma noastra o promoveaza, ofera o mai mare siguranta beneficiarilor serviciului de administrare asupra modului in care fondurile colectate sunt gestionate. Posibilitatea de colaborare cu o institutie bancara este un factor important in acceptarea unui contract de administrare a unui condominiu.
Hotararile ADUNARII GENERALE reprezinta baza activitatii property managerului, sub atenta consultare a Comitetului Executiv si a Presedintelui ele urmand a fi puse in practica.
Lunar este prezentata situatia financiara a condominiului atat Presedintelui, cat si comitetului sau cenzorului economic desemnat pentru verificarea documentelor.
Serviciul de administrare pe care EURO ADMINISTRARE REAL ESTATE GRUP il practica este in deplina concordanta cu legislatia in vigoare.
Asociatii firmei sunt atestati ca administratori de imobile atat in Romania cat si in Europa, fiind absolventi ai cursurilor de administrator de imobile si agent imobiliar ambele recunoscute de Ministerul Muncii si Invatamantului din tara noastra, insusirea standardelor profesionale europene de profil C.E.P.I. (Consell Europeen des Professions Immobilieres) este certificata prin Certificatul C.E.P.I. detinut, calitatile de profesionist imobiliar sunt certificate si de U.N.I.M Uniunea Nationala A Agentiilor Imobiliare prin atestatul de agent imobiliar eliberat, in urma cursului de agent imobiliar urmat in cadrul CCIR - Camera de Comert si Industrie A Romaniei, Scoala Romana De Afaceri a CCIR a eliberat Certificatul de Absolvire a cursului.
EURO ADMINISTRARE REAL ESTATE GRUP poate sa ofere atat serviciul de administrare de condominii cat si cel de tranzactionare imobiliara, proprietarul beneficiind de servicii profesioniste de la un furnizor de servicii care deja ii cunoaste necesitatile si exigentele in domeniul imobiliar, fiind astfel menajat de eventualele intelegeri eronate a necesitatilor de catre alt furnizor de servicii imobiliare.
PREZENTARE E*********************************
MEMBRU
GRATUIT
E*********************************
2 313 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
E*********************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Servicii/Consultanta » Administrari Imobile

ULTIMELE PRODUSE ALE EURO ADMINISTRARE REAL ESTATE GRUP

Oferta firmei EURO ADMINISTRARE REAL ESTATE GRUP nu contine nici un produs sau serviciu