Inscrie firma »

S.C. CVRS Consulting SRL

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S.C. CVRS Consulting SRL

CVRS Consulting este o firma cu oameni dinamici si creativi care vine in intampinarea dezvoltarii afacerii dvs. cu servicii profesioniste de promovare web (web design), e-comert, gazduire web si optimizare seo.

Obiectivul nostru este sa devenim furnizorul dvs. major in ceea ce priveste serviciile de promovare web, e-comert, gazduire web si optimizare seo.

Avem o experienta de 7 ani in domeniul promovare web, e-comert si optimizare seo, mare parte din ea obtinuta prin colaborarea cu firme franceze, iar de 4 ani furnizam serviciul de gazduire web intr-un DataCenter din Paris.

Cei 7 ani in domeniu ne-au facut sa intelegem just mecanismele de functionare ale pietei internet, factorii determinanti ai acestui tip de piata, asteptarile furnizorilor de servicii si produse care doresc sa patrunda pe aceasta piata, dar si pe cele ale navigatorilor- potentiali clienti. De aceea, firma noastra a lucrat tinand cont de toate aceste aspecte si va poate propune un site e-comert bine conceput, ergonomic si functional atat pentru dumneavoastra, cat si pentru clientii vizati de produsele si serviciile firmei dvs.

Pentru dumneavoastra vom crea site-uri profesioniste care sa reflecte fidel unicitatea afacerii dumneavoastra in termeni de calitate, oportunitate si profesionalism.

Va asteptam sa stabilim un prim contact. Daca il gasiti fructuos, veti decide daca sa ne onorati cu colaborarea dumneavoastra. Va multumim anticipat.

Alte servicii:

Videoconferinta: pentru a depasi limitarile geografice, deplasarile costisitoare atat in timp cat si la nivel de budget, firma noastra va propune folosirea sistemelor de videoconferinta punct-la-punct sau multipunct.

E-learning: aplicabil atat in domeniul invatamantului, cat si in managementul know-how-ului si training-ul de afaceri, serviciul de e-learning devine o solutie practica cu o mare valoare adaugata.

Webcasting (Streaming Live sau VOD): difuzati in Live sau VOD evenimente culturale, sociale, sportive, targuri, expozitii, conferinte, evenimente medicale, etc.
PREZENTARE S.C. CVRS Consulting SRL
LIGHT
MEMBER
S.C. CVRS Consulting SRL
1 581 accesari
Persoana de contact: Vant Cezar
Adresa postala: Str Oituz Nr.7 Ap.2
Localitate: Timisoara, Timis
Telefon: click aici 0040720653789
Website:

Categorie principala:
Computere/Soft/Internet » Dezvoltare de aplicatii web

ULTIMELE PRODUSE ALE S.C. CVRS CONSULTING SRL

Oferta firmei S.C. CVRS Consulting SRL nu contine nici un produs sau serviciu