Inscrie firma »

S***********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S***********************

Concrewall - sistem prefabricat in constructii.
Societatea SC NS Project Invest SRL Cluj este reprezentanta al producatorului din Romania a sistemului Concrewall SC PB Panel Construct SRL.
Sistemul constructiv CONCREWALL reprezinta astazi unul dintre raspunsurile tehnologice cele mai avansate si avantajoase in ceea ce priveste timpul si costurile generale, la programele de realizare intensiva a spatiilor de locuit la nivel mondial, asa cum a demonstrat succesul obtinut de raspandirea lui pe toate continentele.
Ideea de baza vine de la posibilitatea de a imbina, in conditii avantajoase, exigentele de structura si izolatie termica a structurilor de beton si a celor de caramida.
Obiectivul a fost atins prin realizarea unui panou prefabricat (modular) usor, constituit dintr-o placa de polistiren expandat de densitate corespunzatoare si doua plase de sarma din otel zincat. Acest panou e finalizat prin aplicarea de straturi de beton in baza unor proceduri simple.
Sistemul CONCREWALL permite realizarea elementelor constructive verticale (pereti portanti) cat si a celor orizontale (plansee) sau inclinate (acoperisuri).
Expertii nostrii CONCREWALL sunt pregatiti sa va informeze personal incepand cu proiectarea si terminand cu executia constructiei pentru ca totul sa avanseze intr-un ritm rapid, conform dorintei dvs. Arhitectii va garanteaza siguranta realizarii constructiei conform proiectului.
Societatea SC NS Project Invest SRL Cluj impreuna cu producatorul SC PB Panel Construct SRL va pun la dispozitie urmatoarele servicii:
-noi va sprijinim la adaptarea sistemului, la proiectul dvs. deja elaborat.
-noi va punem la dispozitie proiecte de case CONCREWALL.
-noi va efectuam devizele si ofertele cu necesarul de material CONCREWALL, inclusiv necesarul de beton pentru proiectul dvs.
-noi va elaboram normativul de timp necesar cu executia sistemului CONCREWALL.
-inginerul de santier sau responsabilul tehnic cu executia colaboreaza numai cu specialisti CONCREWALL cu experienta.
-noi va oferim asistenta tehnica in cazul executiei in regie proprie.
AVANTAJELE UTILIZARII CONCREWALL:
A. ASAMBLARE RAPIDA
Experienta acumulata in diverse conditii, in diferite tari ale lumii si cu orice fel de mana de lucru a aratat ca timpul necesar in realizarea cladirilor, urmand sistemul CONCREWALL, este mult mai scurt in comparatie cu sistemele conventionale.
B. REZISTENT
Teste efectuate in mai multe tari, printre care si Italia, au aratat gradul ridicat de rezistenta ale panourilor CONCREWALL. De exemplu, testele au aratat ca un singur panou cu dimensiunile de 112x15 cm si inalt de 270 cm poate sustine greutati mai mari de 1.700 KN. Aceste valori sunt dovada rezistentei mult mai mari a panourilor CONCREWALLfata de structurile traditionale.
C. IEFTIN
Panourile CONCREWALLprezinta un real avantaj atat pentru utilizatorii finali, cat si pentru firma constructoare, de indata ce permit obtinerea unor mai bune rezultate in comparatie cu produsele traditionale, la un pret mult mai redus. Ideea de a avea un material, folosit in acelasi timp atat ca un perete rezistent, cat si ca un bun izolator termic si fonic, s-a dovedit inovatoare si de un real success. In aceasta privinta, comparatia economica dintre cladirile CONCREWALLsi alte sisteme traditionale cu aceleasi performante a aratat o reducere de costuri ce depaseste 20% in cazul panourilor duble si 40% in cazul celor simple. In plus, trebuie luata in considerare economisirea de timp datorata folosirii produsului industrial care optimizeaza succesiunea asamblarii si reduce la minimum munca constructorilor.
D. USOR
Panourile CONCREWALL prezinta o remarcabila usurinta la manevrare, transport si asamblare, datorita greutatii reduse care permite folosirea lor in orice conditii. Greutatea redusa a panourilor este asociata, in orice caz, cu o rigiditate remarcabila, chiar inainte de completarea cu structura de beton, care garanteaza integritatea panourilor si corespondenta dintre panouri si intrebuintarea lor. Inaintea completarii cu beton, greutatea pe metru patrat se schimba in conformitate cu tipul panoului: de la 3,5 kg/m2 la 5 kg/m2. Multumita greutatii reduse a panoului, orice muncitor, chiar si singur, poate cu usurinta sa manevreze 3 m2 de perete fara dificultate.
E. VERSATIL
Panourile CONCREWALL pot fi folosite pentru realizarea oricarui tip de structura. Panourile pot fi folosite ca suport de elemente verticale, pereti despartitori, pereti cortina, podele si trepte. In toate aceste cazuri, este usoara obtinerea tuturor formelor geometrice, atat plane, cat si curbe, doar taind elementele pe loc. Caracteristicile de izolare termica si fonica, rezistenta la foc, manevrabilitate si asamblarea usoara fac panourile CONCREWALL potrivite pentru intrebuintari variate.
F. ECONOMISIRE DE ENERGIE
Valoarea totala a caldurii ce se transmite printr-un perete realizat dintr-un panou facut dintr-o placa de polistiren de 4 cm (densitate 15 kg/m3), pe care se aplica o tencuiala groasa de 3 cm pe ambele parti, este egala cu 0.78 W/m2K.Daca panoul este realizat dintr-o placa de polistiren de 8 cm (densitatea de 15 kg/m3), valoarea calculata a caldurii transmise este de 0.49 W/m2K. Un asemenea grad de izolare termica depaseste intr-un mod remarcabil valorile specifice ale peretilor despartitori si cortina obtinuti cu sistemele traditionale; aceasta duce la o economisire cu 40% a energiei, atat la incalzire, cat si la raciere.
G. IZOLARE FONICA
Izolarea fonica oferita de panourile CONCREWALL este unul din marile avantaje ale acestui sistem. Verificarile efectuate asupra panourilor CONCREWALL au dat rezultate foarte bune, astfel demonstrand compatibilitatea in cele mai dificile conditii meteorologice, in conformitate cu legile in vigoare.
H. LIBERTATE IN ALEGEREA FINISAJELOR
Peretii realizati cu panourile CONCREWALL pot fi terminati cu cele mai variate finisaje. Este posibila aplicarea unei "imbracaminti" subtiri chiar pe tencuiala nefinisata sau, ca alternativa, vopsea obisnuita pe tencuiala finisata. Orice tip de "imbracaminte" este posibila, fara exceptie.
I. REZISTENT LA FOC
Descompunerea polistirenului incepe la 230 - 260s C, cu emisie de vapori inflamabili, dar numai la 450 - 500s C are loc aprinderea. Propagarea flacarii e spontana la polistirenul normal, dar cere un aport mare de oxigen, deci aer de combustie de cca 130 de ori volumul sau. Aceste cantitati de aer nu sunt disponibile imediat, atunci cand polistirenul este protejat cu beton, cum este in cazul panourilor CONCREWALL.
J. REZISTENT LA CUTREMUR
Testele efectuate pe un prototip de doua etaje, la scara reala, au aratat ca structura rezista si nu este afectata de forte mai mari decat cele calculate pentru un cutremur de prima categorie, care este nivelul maxim al standardelor seismice italiene. Rezultatele testelor reprezinta dovada stiintifica a ceea ce a fost deja experimentat natural. De fapt, cladirile realizate folosind sistemul CONCREWALL si-au demonstrat calitatile antiseismice in multe tari ale lumii, unde au trecut cu succes de cele mai severe teste naturale.
PREZENTARE S***********************
MEMBRU
GRATUIT
S***********************
11 162 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Constructii prefabricate

ULTIMELE PRODUSE ALE SC NS PROJECT INVEST SRL

Proiectare si consultanta tehnicaProiectare si consultanta tehnica
Proiectare si consultanta tehnica
Proiecte de la A la Z si consultanta tehnica pentru sistemul constructiv Concrewall. ...
Panouri Concrewall Plansee (Pardoseli) PCSolPanouri Concrewall Plansee (Pardoseli) PCSol
Panouri concrewall plansee (pardoseli) pcsol
Confectionarea panoului CONCREWALL Plansee (Pardoseli) se face prin formarea unui "sandwich" constituit din doua plase, ...
Panou Concrewall Dublu PCDPanou Concrewall Dublu PCD
Panou concrewall dublu pcd
Panourile CONCREWALL Duble se realizeaza din doua panouri simple, intre care se lasa un spatiu pentru turnarea betonului ...
Panou Concrewall Simplu PCSPanou Concrewall Simplu PCS
Panou concrewall simplu pcs
Confectionarea Panoului CONCREWALL Simplu se face prin formarea unui "sandwich" constituit din doua plase intre care se ...