Inscrie firma »

H************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare H************************

Societatea HTI Valori Mobiliare S.A. este o Societate de Servicii de Investitii Financiare (S.S.I.F.) infiintata in anul 1997 si este membra fondatoare a Bursei de Valori Bucuresti.

Societatea s-a infiintat sub numele initial de EFINVEST S.A.. La finele anului 2001, EFINVEST S.A., societate fara activitate la acel moment, a fost preluata de catre HTI Financial S.R.L., societate de brokeraj lider pe Piata Derivatelor de la BMFMS si BRM la aceea data.

In urma infuziei de capital realizata de noul actionar majoritar, societatea si-a reinceput activitatea de brokeraj pe BVB si RASDAQ in Ianuarie 2002 sub noul nume de HTI Valori Mobiliare S.A. HTI si-a gasit rapid un loc intre cele mai active societati de pe piata de capital a Romaniei. HTI s-a situat pe o pozitie foarte buna in topul celor mai mari societati de servicii de investitii financiare in functie de rulajul facut la BVB si RASDAQ inca din primavara anului 2002, devenind o prezenta obisnuita pe astfel de pozitii de atunci inainte.

In anul 2006, desi activeaza intr-un mediu concurential puternic in care activeaza aproximativ 73 de companii, HTI Valori Mobiliare S.A. s-a situat, in clasamentul pe actiuni, pe locul 15 in Romania, in functie de valoarea tranzactiilor efectuate si a obtinut o cota de piata de 2.2%.

DATE DE IDENTIFICARE

Societatea este organizata ca o societate pe actiuni, avand numarul de inregistrare la Registrul Comertului nr. J40/8315/1997, codul unic de inregistrare nr. 9891650 si este autorizata de catre Autoritatea de reglementare si supraveghere a institutiilor pietei de capital denumita Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) prin Decizia nr. 1944/24.06.2003 si nr. de Registru CNVM: PJRO1SSIF/ 400006 din 08.02.06.

Decontarile operatiunilor sunt efectuate prin Raiffeisen Bank. Contul bancar al societatii este nr: RO85 RZBR 0000 0600 0318 9678 deschis la Raiffeisen Bank-Agentia Decebal.


OBIECT DE ACTIVITATE

HTI Valori Mobiliare S.A. are obiectul de activitate maxim permis de lege pentru Societatile de Servicii de Investitii Financiare, obiect de activitate aferent S.S.I.F.- urilor cu cel mai mare nivel de capital social prevazut de lege.

Obiectul de activitate al societatii autorizat de C.N.V.M. prin Decizia nr. 4823/ 08.12.2004 este dupa cum urmeaza:

Servicii principale:
preluarea si transmiterea ordinelor primite de la investitori in legatura cu unul sau mai multe instrumente financiare;
executarea ordinelor in legatura cu unul sau mai multe instrumente financiare, altfel decat pe cont propriu;
tranzactionarea instrumentelor financiare pe cont propriu;
administrarea portofoliilor de conturi individuale ale investitorilor, pe baza discretionara, cu respectarea mandatului dat de acestia, atunci cand aceste portofolii includ unul sau mai multe instrumente financiare;
subscrierea de instrumente financiare in baza unui angajament ferm si/ sau plasamentul de instrumente financiare.

Servicii conexe:

custodia si administrarea de instrumente financiare;
inchirierea de casete de siguranta;
acordarea de credite sau imprumuturi de instrumente financiare unui investitor, in vederea executarii unor tranzactii cu instrumente financiare, in care respectiva societate de servicii de investitii financiare este implicata in tranzactii;
consultanta acordata societatilor cu privire la orice probleme legate de structura de capital, strategie industriala, precum si consultanta si servicii privind fuziunile si achizitiile de societati;
alte servicii privind subscrierea de instrumente financiare in baza unui angajament ferm;
consultanta de investitii cu privire la instrumentele financiare;
servicii de schimb valutar in legatura cu activitatile de servicii de investitii financiare prestate.


In anul 2005, HTI a realizat cel mai mare plasament de actiuni din istoria bursei, efectuat prin vanzare in piata catre mai multi investitori financiari selectionati. Operatiunea a constat in vanzarea in piata a 86.5% din compania farmaceutica Biofarm S.A.Valoarea totala a operatiuni a fost de 98.5 mil lei (aprox 28 mil Euro). Urmare a acestei operatiuni, compania Biofarm S.A. s-a transferat de pe piata RASDAQ pe Bursa de Valori Bucuresti si a fost listata la categoria I, devenind una dintre blue-chipuri.

In anul 2006, HTI Valori Mobiliare S.A. a realizat plasamentul unui pachet de 45% din actiunile companiei Condmag S.A. catre mai multi investitori financiari selectionati. Valoarea totala a tranzactiei a fost de 20 mil. Euro. In urma acestei tranzactii, compania Condmag S.A. a hotarat mutarea de pe piata Rasdaq pe Bursa de Valori Bucuresti, devenind una dintre blue-chipuri.

In anul 2006, HTI Valori Mobiliare S.A. a realizat plasamentul unui pachet de 20% din actiunile companiei Dafora S.A. catre mai multi investitori financiari selectionati. Valoarea totala a tranzactiei a fost de 13 mil Euro. In urma acestei tranzactii, compania Dafora S.A. a hotarat mutarea de pe piata Rasdaq pe Bursa de Valori Bucuresti, devenind una dintre blue-chipuri.

In anul 2006, HTI Valori Mobiliare S.A. a fost singura societate care a organizat o contra-oferta la oferta ERSTE Bank de cumparare a pachetului de 8% din actiunile detinute de angajati la Banca Comerciala Romane S.A.. Valoarea totala a operatiunii a fost de 10 mil Eur.

Listari

HTI a intermediat listarea la cota a-I-a BVB a companiei farmaceutice Biofarm S.A., una dintre cele mai mari companii farmaceutice din Romania, devenita una dintre blu-chipurile bursei romanesti.


CLIENTI

Clientii principali ai companiei fac parte din urmatoarele trei categorii:

Clienti persoane fizice, rezidente sau nerezidente, cu venituri ridicate care fac investitii de portofoliu;
Clienti persoane juridice, rezidente sau nerezidente, care fac operatiuni speciale de corporate finance cum ar fi: achizitii de firme, vanzari de firme, fuziuni, preluari, listari, delistari etc;
Fonduri de investitii si/sau clienti institutionali, rezidenti sau nerezidenti, care fac investitii de portofoliu.
PREZENTARE H************************
MEMBRU
GRATUIT
H************************
4 800 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
H************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Servicii/Consultanta » Brokeraj

ULTIMELE PRODUSE ALE HTI VALORI MOBILIARE S.A.

Oferta firmei HTI Valori Mobiliare S.A. nu contine nici un produs sau serviciu
HTI VALORI MOBILIARE S.A. ESTE INSCRISA IN