Inscrie firma »
 

Prezentare B2B Trading Center

Prezentarea companiei


B2B TRADING CENTER este o firma romaneasca de consultanta, specializata in furnizarea de servicii profesionale in domeniul afacerilor.
B2B TRADING CENTER ofera cele mai buna solutii pentru compania dvs. indiferent de marimea si obiectul de activitate al acesteia.
Prin analizele performante furnizate de B2B TRADING CENTER, realizati eficient o mai mare patrundere pe piata, economie de timp si cheltuieli reduse, termene mari de achitare a datoriilor fara percepere de dobanzi, precum si siguranta prin garantarea afacerilor printr-un cod de acoperire oferit de centrala EBB Romania.
Marile avantaje oferite de aceasta metoda de marketing, au determinat aparitia a peste 750 de organizatii de barter in cele mai dezvoltate state din lume.
In Europa, EBB International cu sediul la Baden-Baden (Germania), este cea mai mare organizatie de barter care isi desfasoara activitatea prin centrale independente constituite la nivelul statelor afiliate.
In Romania functioneaza ca centrala independenta, EBB Romania, cu sediul la Curtea de Arges avand inregistrati pina in prezent peste 160 de membri, activitatea acesteia fiind sustinuta de numeroase filiale si colaboratori locali.
B2B TRADING CENTER este reprezentantul EBB Romania in zona de sud a tarii.
Baza de date oferita de EBB INTERNATIONAL, atit pe plan intern cit si international, precum si buna cooperare cu alte centrale independente din Europa,da posibilitatea oricarei firme sa profite de AVANTAJELE metodei barter pe care vi le prezentam in paginile urmatoare.

EFICIENTA

EBB ROMANIA deschide pentru fiecare firma care desfasoara afaceri ca membru in sistem, un cont de barter. Acesta corespunde din punct de vedere tehnic cu orice cont bancar, fiindu-i chiar superior in unele privinte, el reunind avantajele ambelor mijloace de plata, bani si troc.
Din sistemul financiar foloseste flexibilitatea si claritatea prin evidenta conturilor, iar din sistemul trocului ia posibilitatea de plata a marfurilor si serviciilor procurate prin achitarea acestora catre alti clienti. Pe de alta parte barterul exclude dezavantajele ambelor sisteme: dobinzi la debite, riscul de neplata la afacerile cash si lipsa de flexibilitate la afacerile in compensatie bilaterala.Din punct de vedere fiscal nu sunt diferentieri intre afacerile cash si barter statul luandu-si drepturile in cash.
Barterul este un ajutor suplimentar in rezolvarea unor probleme financiare.




O MAl MARE PATRUNDERE PE PIATA
Dispunand atat de personalul specializat al B2B TRADING CENTER cat si de informatiile furnizate de aceasta la intocmirea planului de achizitii, veti gasi cele mai bune oferte in domeniul dumneavoastra.
Scopul B2B TRADING CENTER este de a va intermedia la cerere contacte cu furnizori seriosi si competitivi atit pe plan intern cat si international. In acest fel compania dumneavoastra va castiga clienti noi, piete de desfacere si astfel se vor diminua capacitatile de productie libere, se vor elimina stocurile de marta, vor creste vinzarile si indirect va creste si profitul.

CHELTUIELI REDUSE SI ECONOMIE DE TIMP
Un telefon, e-mail sau fax catre B2B TRADING CENTER cu specificarea produsului sau serviciului pe care doriti sa-l achizitionati sau sa-l vindeti - acestea sunt costurile dumneavoastra.
Cererea dumneavoastra de oferta sau oferta se distribuie de catre B2B TRADING CENTER catre furnizorii inregistrati in domeniul respectiv.
B2B TRADING CENTER este interesata ca firmele carora le acorda consultanta sa
faca afaceri eficiente in sistemul barter, pentru ca numai asa se asigura o dezvoltare optima a sistemului.
Cu B2B TRADING CENTER nu trebuie sa va mai concentrati asupra cautarii, ci numai asupra aprecierii celei mai bune oferte, economisind a stfeI bani si timp.

TERMEN DE ACHITARE - 9 LUNI (fara dobanda)
EBB ROMANIA prin contul de barter va ofera un avantaj financiar pentru afacerea dumneavoastra. Sub conditia solvabilitatii firmei, pentru toate tranzactiile facute prin contul de barter, aveti termen de achitare 9 luni, fara dobanda.
Platind cu ordinul de contare barter, aveti posibilitatea sa achitati soldul debitor in decurs de 9 luni cu produsele si serviciile dumneavoastra vandute catre clientii mijlociti de B2B TRADING CENTER. Astfel firma dumneavoastra ramane cu lichiditati mai mari, veniturile cresc prin reducerea cheltuielilor de aprovizionare si desfacere, iar dumneavoastra aveti un important avantaj fata de concurentii care nu colaboreaza cu B2B TRADING CENTER.

SIGURANTA
EBB ROMANIA va asigura 100% impotriva neplatii toate tranzactiile
efectuate prin contul de barter. Vanzatorul are posibilitatea sa ceara de la EBB ROMANIA inaintea incheierii unei afaceri, o confirmare a solvabilitatii cumparatorului.
Aceasta confirmare este valabila 30 de zile si se face prin emiterea catre ambele
parti a unui numar de cod. In acest timp suma corespunzatoare din contul cumparatorului
este blocata .
EBB Romania evidentiaza toate soldurile din contul de barter in EURO
eliminind astfeI si ultimul dumneavoastra risc - deprecierea monedei nationale.
Prin aceste argumente speram sa va convingem sa aderati ca membru la
organizatia de barter EBB Romania iar B2B TRADING CENTER sa devina consultantul
dumneavoastra preferat in domeniul afacerilor.

Cu speranta intr-o viitoare colaborare,

Cu stima,

loan Constantinescu
Director General
PREZENTARE B2B Trading Center
LIGHT
MEMBER
B2B Trading Center
3 330 accesari
Persoana de contact: Ioan Constantinescu
Adresa postala: Str. Vicina nr. 10, Bl. 38, Ap. 33, S 5
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 0214560721
Fax: 0214560721
Categorie principala:
Servicii/Consultanta » Design

ULTIMELE PRODUSE ALE B2B TRADING CENTER

Oferta firmei B2B Trading Center nu contine nici un produs sau serviciu