Inscrie firma »

U**************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare U**************************

United Business Development (www.ubd.ro) este o companie americana care ofera servicii de training si consultanta companiilor romanesti si internationale active pe piata romaneasca si interesate de:
imbunatatirea abilitatilor angajatilor in vanzari, leadership si customer service
elaborarea si/sau optimizarea proceselor la nivel strategic si operational
masurarea si imbunatatirea randamentului investitiei (ROI) pentru initiativele din domeniul dezvoltarii resurselor umane.

United Business Development este furnizorul de servicii care lucreaza impreuna cu clientul la identificarea celor mai importante aspecte ale afacerii asupra carora trebuie intervenit pentru obtinerea plusului de valoare necesar atingerii obiectivelor stabilite. Ne recomanda:
Experienta de peste 10 ani pe piata locala,
Know how-ul de inalta calitate (concepte si metodologie),
Procesul de certificare a trainerilor validat la nivel international,
Sistemul si capacitatea de implementare (peste 100 de sesiuni de training diferite pe luna),
Experienta vasta a echipei de traineri atat in domeniu de specialitate cat si in livrarea conceptelor,
Materialele de training la standardul international de calitate,
Procesul de management al relatiei cu clientii (CRM) pe care il utilizam,
Experienta consultantilor nostri atat pe plan national cat si international.

United Business Development opereaza in Romania cu urmatoarele trei divizii: AchieveGlobal, Kepner-Tregoe, ROI Institute.

AchieveGlobal Romania
www.achieveglobal.ro
AchieveGlobal este lider mondial in oferirea de solutii integrate de training si consultanta in trei domenii de competenta: Vanzari, Customer Service si Leadership. AchieveGlobal dezvolta programe bazate pe nevoile unice ale organizatiei dumneavoastra si sunt adaptate nevoilor culturale specifice fiecarei tari.
Cu o experienta de peste 30 de ani, AchieveGlobal a luat fiinta in Statele Unite ale Americii si este prezenta acum pe toate continentele, cu sucursale in 42 de tari. Istoria noastra in Romania incepe din 1997. In ultimii 11 ani, peste 25.000 de persoane, angajate in cele peste 65 de companii partenere cu AG Romania in prezent, au beneficiat de programele AchieveGlobal. AchieveGlobal Romania a atins aceasta performanta oferind servicii organizatiilor ce activeaza in segmentele majore ale pietei din Romania, si anume: Financiar-Bancar, Farmaceutic, Telecomunicatii-IT, FMCG, Retail-Distributie, Productie-Industrial.

Kepner-Tregoe Romania
www.kepner-tregoe.ro
Kepner - Tregoe Romania ofera servicii de consultanta si instruire training) atat companiilor romanesti si multinationale care activeaza in Romania, cat si executivilor romani care doresc sa-si imbunatateasca abilitatile manageriale in domeniul strategic si operational.

Domeniile de expertiza in care metoda KT aduce rezultate imediate, masurabile si de lunga durata sunt:

-Strategie - consultanta pentru formulare, planificare, implementare, monitorizare si actualizare, integrare.
O-ptimizarea proceselor operationale - consultanta si training
-Managementul de proiect - consultanta si training
-Trouble shooting industrial - consultanta si training
-Rezolvarea problemelor, luarea deciziilor - training

Kepner - Tregoe propune pietei romanesti:
-Un know-how unic, marca inregistrata KT Way, care a ajutat companii de top din intreaga lume sa-si imbunatateasca semnificativ performantele si/sau sa-si reduca costurile.
-O metodologie de transmitere si fixare a cunostintelor dezvoltata in peste 50 de ani de lucru cu oameni din cele mai diferite culturi de afaceri.
-Consultanti romani cu experienta locala si internationala care sunt certificati conform standardelor internationale.
-Consultanti internationali de anvergura a caror experienta in interventii de consultanta KT depaseste 10 ani, autori de best seller-uri de business
-Un program de Project Management certificat din punct de vedere al conceptelor de catre Project Management Institute.
-Workshop-uri adaptate oricarui nivel de pregatire profesionala, de la executie la top management.

ROI Institute Romania
www.roiinstitute.ro
ROI Institute este o noua divizie a United Business Development Romania, infiintata in 2007, dupa o vasta experienta pe care o avem pe piata si in urma unor ample cercetari care au demonstrat nevoia ca specialistii in Resurse umane sa inteleaga mediul de afaceri mai bine ca niciodata.
ROI Institute ofera specialistilor in Resurse umane oportunitatea de a deveni parteneri strategici in cadrul organizatiilor lor prin predarea si implementarea metodologiilor care leaga initiativele lor de strategiile de afaceri.

ROI Methodology este un program de evaluare financiara a investitiilor in capitalul uman, cu o experienta de mai bine de 30 de ani in masurarea si evaluarea programelor de training, resurselor umane, tehnologiei, initiativelor si programelor de crestere a calitatii La ora actuala, 2000 de organizatii din intreaga lume folosesc Metodologia ROI ca standard de evaluare a impactului programelor de training, dintre care 19 dintre acestea sunt din Romania. Exista 3000 de practicieni in Metodologia ROI in lume, dintre care 34 dintre ei sunt romani.
PREZENTARE U**************************
MEMBRU
GRATUIT
U**************************
7 883 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
U**************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: training - consultanta - cursuri deschise

ULTIMELE PRODUSE ALE UNITED BUSINESS DEVELOPMENT

Oferta firmei United Business Development nu contine nici un produs sau serviciu