Inscrie firma »
 

Prezentare A***************

Firma AVE IMPEX a fost infiintata in 1994. Are ca obiect de activitate producerea si comercializarea carnii de pasare, fabricarea de furaje combinate si o cifra de afaceri de peste 12 mil. EURO/an.

Capitalul social al firmei este 100% privat.
Administratorul si Managerul General este D-ul Dr. Bodea Gheorghe.

La ora actuala activitatea noastra se desfasoara intr-o baza de productie ultramoderna formata din: doua ferme cu 14 hale pentru reproductie rase grele, o statie de incubatie de 3,5 mil pui de o zi si una in constructie cu capacitate de 7,5 mil. pui de o zi, 52 hale de crestere a broilerilor, un FNC pentru furaje combinate, abator dotat cu utilaje de ultima generatie din Germania, carmangerie, laborator uzinal, 4 depozite frigorifice in Satu Mare, Baia Mare, Timisoara, Bucuresti, Cluj-Napoca, parc de 27 masini dotate cu instalatii de frig si 12 magazine de desfacere cu amanuntul. Dotarile corespund normelor impuse de C.E.

Incepand cu anul 2003 avem implementat SISTEMUL DE MANAGEMENT AL CALITATII ISO 9001/2000 si SISTEMUL DE MANAGEMENT AL SECURITATII PRODUSELOR ALIMENTARE HACCP.

In primavara anului 2003 ne-a fost decernat in timpul celei de-a cincea Conventii Internationale de Calitate de la Geneva, Premiul International de Calitate "ERA" la categoria "AUR" pentru calitatea produselor si a managementului.
In vara acesui an, 2006, am fost nominalizati si am si castigat prestigiosul premiu "Best Enterprises of Europe" (Cea mai buna Intreprindere din Europa) acordat de catre EUROPE BUSINESS ASSEMBLY (EBA) cu sediul la Oxford-Anglia.

Producem o gama de peste 60 de tipuri de produse in stare refrigerata si cogelata, pastrame, pe langa pui carcasa si portionat producem: hamburger, crochete, snitele din piept de pui, frigarui, GRILL PARTY - produse fragezite.
Productia actuala a firmei este de cca. 8.200 to carne/an urmand sa creasca in 2007 la peste 12.000 to/an.



Dintre clientii nostri putem enumera: BILLA Romania, CORA Romania Hypermarche, ARTIMA Retail Investment Company, CDE R INTEREX, KAUFLAND Romania, REAL Romania.

Politica de calitate si strategie a firmei noastre are la baza satisfacerea tuturor cerintelor clientilor.

Mentinerea calitatii la standarde ridicate nu depinde numai de dotari tehnologice de ultima generatie ci si de personal calificat si constiincios. Pentru a veni in intampinarea cerintelor pietei europene societatea noastra investeste in pregatirea personalului prin cursuri de perfectionare.
Urmarim in continuare extinderea si modernizarea capacitatilor de productie. De la o productie de carne de 8200 to/an, vom ajunge la peste 12000 to/an in 2007 si 15000 to/an in 2008.
Pentru a ne mentine in topul preferintelor clientilor vom veni in intampinarea nevoilor si pretentiilor acestora cu o gama de produse din ce in ce mai diversificata. Ne vom axa in special pe produse semipreparate si gata preparate.

Clientii nostri nu vor fi dezamagiti nici in viitor si ii asiguram ca produsul romanesc "Proaspat si gustos" de la AVE IMPEX le va satisface cele mai ridicate exigente.
PREZENTARE A***************
MEMBRU
GRATUIT
A***************
16 161 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
A***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Alimente/Bauturi » Carne de pasare

ULTIMELE PRODUSE ALE AVE IMPEX S.R.L.

Oferta firmei Ave Impex S.R.L. nu contine nici un produs sau serviciu