Inscrie firma »

R**************************************************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare R**************************************************************

Grupul de Editura si Consultanta in Afaceri Rentrop & Straton este o societate mixta romano-germana infiintata in anul 1995, care beneficiaza de experienta de peste 20 de ani pe piata germana de carte de afaceri si de consultanta a parterului german, Verlag für die Deutsche Wirtschaft, de know-how-ul acestuia si de o viziune moderna asupra marketingului. Inainte de Grupul de Editura si Consultanta in Afaceri Rentrop & Straton, domnul George Straton, presedinte-director general, cunoscuse succesul cu Casa de Editura CAPITAL, un proiect care si astazi continua sa fie lider pe segmentul sau.
Destinate educatiei si culturii manageriale, acestea contribuie in mod activ la progresul pe plan profesional si personal al oamenilor de afaceri romani. Ele ofera informatii complete si sfaturi utile cu aplicabilitate imediata despre cadrul legislativ si mediul de afaceri din Romania.
Trasaturile caracteristice ale lucrarilor Rentrop & Straton sunt: accesibilitate maxima; eficienta testata si aplicabilitate practica; calitate excelenta a actului informational; elaborare atenta in scopul asimilarii rapide a informatiei.
Portofoliul de produse cuprinde colectiile \\\\\\\\\\\\\\\"Consilier\\\\\\\\\\\\\\\", \\\\\\\\\\\\\\\"Afaceri la Cheie\\\\\\\\\\\\\\\", \\\\\\\\\\\\\\\"Afaceri la cheie - Proiecte\\\\\\\\\\\\\\\", \\\\\\\\\\\\\\\"Biblioteca Idei de Afaceri\\\\\\\\\\\\\\\", \\\\\\\\\\\\\\\"Ghidul managerului eficient\\\\\\\\\\\\\\\", \\\\\\\\\\\\\\\"Gandire rapida\\\\\\\\\\\\\\\", \\\\\\\\\\\\\\\"Special pentru tine\\\\\\\\\\\\\\\", \\\\\\\\\\\\\\\"Enciclopedia juridica - Rentrop & Straton\\\\\\\\\\\\\\\", \\\\\\\\\\\\\\\"Instruire pas cu pas: Vanzarile\\\\\\\\\\\\\\\", \\\\\\\\\\\\\\\"Carti practice pentru afaceri de succes\\\\\\\\\\\\\\\", \\\\\\\\\\\\\\\"Solutii Mari pentru Taxe Mici\\\\\\\\\\\\\\\", \\\\\\\\\\\\\\\"Fast Thinking\\\\\\\\\\\\\\\", \\\\\\\\\\\\\\\"Ghidul angajatorului\\\\\\\\\\\\\\\", \\\\\\\\\\\\\\\"News-letter\\\\\\\\\\\\\\\" si colectia de Newslettere electronice gratuite.
Echipa Rentrop & Straton este constienta de responsabilitatea ce-i revine in a-i sprijini pe oamenii de afaceri romani sa depaseasca impasul generat de \\\\\\\\\\\\\\\"legea impovaratoare a fiscalitatii\\\\\\\\\\\\\\\" si de \\\\\\\\\\\\\\\"mediul de afaceri neprietenos\\\\\\\\\\\\\\\".
Intrat deja in traditia fiecarei toamne, Seminarul National de Fiscalitate reuneste oameni de afaceri, experti din Ministerul Finantelor Publice, personalitati din institutiile publice, guvernanti si analisti economici de talie nationala si chiar internationala. Initiat inca din 1998 de firma Rentrop & Straton, acesta constituie evenimen-tul cel mai de seama al anului... fiscal.
PREZENTARE R**************************************************************
Pentru a vizualiza datele companiei
R**************************************************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Servicii/Consultanta » Centre de Afaceri

ULTIMELE PRODUSE ALE RENTROP&STRATON - GRUP DE EDITURA SI CONSULTANTA IN AFACERI

Oferta firmei Rentrop&Straton - Grup de Editura si Consultanta in Afaceri nu contine nici un produs sau serviciu