Inscrie firma »

S.C. MOLDOCONSULTING S.A.

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S.C. MOLDOCONSULTING S.A.

MC - Moldoconsulting - este o societate pe actiuni care are ca principal obiect de activitate: arhitectura, inginerie si servicii de consultanta tehnica legate de acestea.

Scop: Sprijinirea firmelor din regiunea istorica \"Moldova\" in promovarea calitatii, in: proiectare, executia lucrarilor si serviciilor, precum si in configurarea, implementarea si certificarea sistemelor de management, la preturi accesibile.

Colaborari: organisme de certificare sisteme de management calitate / mediu din Romania; firme de arhitectura si proiectare.
MC colaboreaza cu proiectanti si arhitecti autorizati, topometri, inspectori de santier si responsabili tehnici cu executia, experti tehnici si verificatori de proiecte atestati.

Specialisti: MC are la dispozitie specialisti in managementul calitatii si al mediului, auditori calitate/mediu, specialisti agreati de MTCT in elaborarea documentelor tehnice ale sistemelor calitatii, care au fost pregatiti de: BRACO, ARC, AFER, DQS - Deutsche Gesellschaft zur Zertifizierung von Management systemen mbH, OVQ - Austria, \"3 P Management\"- Danemarca, etc., responsabili tehnici cu executia, diriginti de santier, verificatori si experti in proiectare.

Produse si servicii servicii oferite:

CONSULTANTA
ARHITECTURA
PROIECTARE
EXECUTIE LUCRARI DE CONSTRUCTII
TOPOMETRIE
AUDIT CALITATE / MEDIU
INSTRUIRE
PREZENTARE S.C. MOLDOCONSULTING S.A.
LIGHT
MEMBER
S.C. MOLDOCONSULTING S.A.
1 968 accesari
Persoana de contact: Dan Ungurianu
Adresa postala: Iasi, Sos. Nationala nr. 5
Localitate: Iasi, Iasi
Telefon: click aici 0745247430
Activitate firma: consultanta tehnica - arhitectura

ULTIMELE PRODUSE ALE S.C. MOLDOCONSULTING S.A.

Oferta firmei S.C. MOLDOCONSULTING S.A. nu contine nici un produs sau serviciu