Inscrie firma »
 

Prezentare LOGITRANS SRL

Casa de expeditii LOGITRANS este o societate nou infiintata care are drept scop satisfacerea mult mai usor, intr-un timp mult mai scurt si la un pret avantajos necesitatile dumneavoastra de a transporta intern si international marfurile produse sau importate.
LOGITRANS se defineste ca firma cu profil dinamic axata pe calitate, flexibilitate si promptitudine care satisface cele mai mari exigente ale partenerilor si clientilor.
Ce facem ?
- Dumneavoastra aveti necesarul, noi solutia procedurala
- Noi va conectam cu Europa prin solutii logistice si de transport
- expediem materia prima catre locul de productie si de acolo produsul finit, pe umerase sau ambalat, mai departe catre destinatie.
Misiunea noastra:Livrarea in cele mai bune conditii a marfurilor pentru a mentine cele mai profitabile relatii de afaceri parteneriale.
Viziunea noastra: Credem cu tarie ca respectul reciproc si colaborarea sunt esentiale pentru succesul in afaceri.pentru noi si pentru partenerii nostri.
Valorile noastre: Flexibiltate.
Intampinarea cerintelor clientilor.
Respectarea cu strictete a termenilor contractuali.
Compania noastra are in centrul atentiei CLIENTUL, ceea ce conduce la o permanenta adaptare la cerintele pietei si sa isi mentina pozitia alaturi de liderii pe piata transporturilor internationale de marfuri si cea a serviciilor logistice prin diversificarea si ridicarea calitatii serviciilor oferite.
Cunoscand natura marfii, localitatea de expediere si de destinatie, reglementarile internationale existente in problemele de comert si transporturi, tarifele in vigoare si rutele posibile, LOGITRANS va poate indruma in alegerea mijocului de transport adecvat, pe ruta optima cu cele mai mici cheltuieli posibile oferind o gama larga de servicii adiacente expeditiilor nationale si internationale.
PREZENTARE LOGITRANS SRL
LIGHT
MEMBER
LOGITRANS SRL
4 366 accesari
Persoana de contact: Mihalcea Cristiana Andreea
Adresa postala: str.Bistritei, nr.8, bl.F27, sc.B,ap.32, Piatra Neamt , jud Neamt
Localitate: Piatra Neamt, Bucuresti
Telefon: click aici 0748.103.108
Fax: 0233.230917
Categorie principala:
Transporturi » Case expeditie

ULTIMELE PRODUSE ALE LOGITRANS SRL

LOGITRANSLOGITRANS
Logitrans
Casa de expeditii LOGITRANS este o societate nou infiintata care are drept scop satisfacerea mult mai usor, intr-un ...
LOGITRANS SRL ESTE INSCRISA IN