Inscrie firma »
 

Prezentare I****************

Cifre, taxe si impozite, o legislatie ca o padure tropicala ale carei liane se intind si te cuprind, creind in jurul tau un hatis de nepatruns ?
Compania noastra, prin serviciile profesionale de calitate pe care le ofera, te poate ajuta :
:: sa asezi cifrele in asa fel incat ele sa capete un sens economico-financiar,
:: sa-ti calculeze taxele si impozitele cat mai mici, in limitele legale
:: sa fii la curent cu legislatia, sa o intelegi cat mai usor, pentru ca aceasta sa te ajute in activitatea pe care o desfasori si in managementul companiei tale.
Scopul nostru este de a asigura un mediu prielnic managerilor pentru a-si conduce afacerea spre succes, prin maximizarea profitului si minimizarea taxelor, cu respectarea legii.
Misiunea noastra este de a asigura servicii profesionale, la standard international, in domeniile:
:: contabilitate
:: fiscalitate
:: audit
:: infiintarea si administrarea companiilor
:: analize financiare si recomandari de afaceri
Infiintata in 1998, Infocont Soft SRL este o societate de consultanta financiar-contabila si de afaceri, contabilitate si expertiza contabila, inscrisa in Tabloul Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati.
Personalul companiei noastre este format in exclusivitate din specialisti tineri cu studii superioare, de o inalta tinuta profesionala si morala.
Avem o experienta in domeniul fiscal si financiar-contabil de peste 10 ani, pe care o punem in slujba clientilor nostri.
Considerand ca numai prin calitate putem avea un curs ascendent, sociatatea noastra va ofera servicii garantate, la care onorariile sunt corect stabilite, accesibile si raportate la volumul si complexitatea activitatii.
La nivel mondial observam o tendinta de externalizare a serviciilor, aceasta conferind mai mult timp pentru desfasurarea activitatii si reducand substantial costurile pentru realizarea obiectivelor intreprinderii. Deoarece economia romaneasca tinde catre o economie de piata europeana trebuie sa avem in vedere sa ne aliniem practicilor si standardelor europene.
Noi suntem ochiul din afara care vegheaza si supravegheaza activitatea societatii dumneavoastra, prin independenta, obiectivitate, legalitate si profesionalism.
PREZENTARE I****************
MEMBRU
GRATUIT
I****************
3 077 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
I****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: contabilitate - fiscalitate - consultanta

ULTIMELE PRODUSE ALE INFOCONT SOFT SRL

Servicii contabile si auditServicii contabile si audit
Servicii contabile si audit
Este timpul sa renuntati la serviciile amatorilor in domeniul contabilitatii si sa apelati la specialisti, acum, pana nu ...