Inscrie firma »
Revelion Viena

Revelion Viena

Telefon: click aici021.255.19.33
Persona Contact:
Negrila Constantin
  Trimite un mesaj acestei firme

Prezentare Revelion Viena

Revelion Viena
Principalele Atractii Turstice

Resedinta imperiala timp de 6 secole, purtand amprenta luxului si finetii nobiliare, cu o lunga traditie de ospitalitate, Viena pastreaza liniile aristocratice schitate de gradinarii si arhitectii altor timpuri, cu parfumul traditiei si romantismului, imbinand capodopere arhitectonice incarcate de semnificatii istorice cu parcuri verzi, lacuri, cafenele si orchestre, magazine incarcate si strazi elegante pentru cumparaturi, banci, librarii si Sali de teatru aglomerate, bulevarde pentru plimbari linistite.

Wiener Stadtpark, primul si cel mai frumos parc public al orasului cu faimosul monument inchinat lui Johann Strauss si Staatsoper, celebra opera vieneaza unde si-au dirijat operele Verdi si Wagner sunt un omagiu adus spiritului artistic, pastrand de-a lungul timpului parfumul traditiei si sunetul muzicii si oferind trairi unice, impresionante.

Catedrala Sf. Stefan, dominand si astazi linia orizontului, reprezinta un simbol, cu acoperisul sau bogat ornat si colorat si statura impunatoare, dantelata, ce vegheaza asupra orasului de aproape 1000 de ani, martor tacut si neclintit al trecerii secolelor.

Castelul Shonbrunn, Palatul Hofburg sau Palatul Belvedere, capodopere arhitectonice cu o armonie deosebita, incarcate de semnificatie istorica, se leaga de imaginea plina de stralucire a perioadei imperiale, purtand pasii calatorilor in vremurile din urma, catre lumea luxoasa eleganta a balurilor, vanatorilor, intrigilor si aventurilor.

Prater, faimosul parc de distractii, gazduieste, pe langa multe alte motive de bucurie pentru cei mici si mari, gigantica si celebra roata, care ofera o plimbare de neuitat si o minunata priveliste a orasului.
PREZENTARE Jeka Turism
LIGHT
MEMBER
Jeka Turism
25 830 accesari
Persoana de contact: Negrila Constantin
Adresa postala: Aleea Textilistilor Nr.1 Bl.MY1 Ap.13-14 Sector 3 Bucuresti
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 021.255.19.33
Fax: 021.255.19.34
Website:

Categorie principala:
Turism/Sport/Divertisment » Agentii de turism

PRODUSE ASEMANATOARE CU REVELION VIENA

Revelion BudapestaRevelion Budapesta
Revelion Budapesta
Revelion Budapesta Principalele Atractii Turistice Budapesta - capitala ce se intinde pe ambele maluri ale ...
Revelion ParisRevelion Paris
Revelion Paris
Revelion Paris Principalele Atractii Turistice Turnul Eiffel - este poate cel mai vizitat monument din lume, o ...
Revelion PragaRevelion Praga
Revelion Praga
Revelion Praga Principalele Atractii Turistice Praga, orasul de aur sau orasul celor o mie de turnuri, o ...