Inscrie firma »
G********************************************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
Taieri si toaletari arbori periculosi (tarif pe om x ora de manopera)

Taieri si toaletari arbori periculosi (tarif pe om x ora de manopera)

Tip produs: taieri arbori | copaci | pomi
Producator: Garden Services SRL Bucuresti
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Taieri si toaletari arbori periculosi (tarif pe om x ora de manopera)

Taierile de toaletare a arborilor se executa pentru a forma o coroana echilibrata cu aspect placut, sau pentru eliminarea ramurilor uscate, in curs de uscare sau excesiv de dese. Spatiul limitat din mediul urbanface necesara tinerea sub control a dimensiunii arborilor.


Uneori este necesara taierea totala a arborilor, desi se ia in considerare ca a fi ultima solutie. Despre ce arbori vorbim:


Arbori uscati, imbatraniti; arbori gigantici, cu diametru mare al trunchiului sau arbori ce cresc deasupra retelelor electrice ori cladirilor, etc.


Dispunem de personal calificat si cu experienta necesara pentru a taia arborii eficient si sigur, fara a provoca pagube vecinatatilor. La cerere putem evacua si materialul lemnos ramas, dispunem si de utilaje oentru tocarea crengilor.


Serviciile de taieri si toaletari arbori sunt aplicate la copacii situati atat in pe domeniul public, dar mai ales la pomii situati pe domeniul privat, acolo unde echipele primariei nu intervin.


In general, operatiunile de taieri si toaletari cepaci se aplica atat la arbori rasinosi dar si la arbori foiosi, cu predilectie la speciile de plop, tei, castan, stejar, platan, artar si salcam. Tehnicile de taieri arbori se aplica cu alpinisti utilitari, muncitori specializati in domeniul toaletarilor de arbori inalti si periculosi, la arborii uscati inclinati, etc.


Autoritatile locale identifica si avizeaza lucrarile de taiere si toaletare a arborilor si copacilor, stabilind tipurile de lucrari necesare: doborarea arborilor periculosi, taieri de intretinere si reducere a coroanei, taieri de regenerare a copacilor identificati, etc.


Toaletarea este cea mai utilizata procedura pentru regenerarea si intretinerea copacilor. Toaletarea arborilor trebuie executata de persoane cu experienta atat in lucrul la inaltime dar mai ales cu experienta in modul de reactie si de evolutie a arborelui la fiecare taietura. Persoana care taie trebuie sa stie ca taierea unei crengi conduce la un anumit tip de crestere a altei crengi. Toaletarea necorespunzatoare poate duce la deteriorari care pot afecta evolutia arborelui, afectandu-i dezvoltarea.Arborii maturi se toaleteaza periodic intr-o masura preventiva si corectiva. Taierile si toaletarile de arbori sunt operatiuni care se executa numai in perioada de repaus vegetativ, adica in perioada toamna tarzie-primavara devreme.


Taierea crengilor si ramurilor uscate ale arborilor trebuie facuta cu grija, curat, evitandu-se jupuirea scoartei in zona unde a fost aplicata taietura.


Realizarea taierilor si toaletarilor de arbori in alte perioade decat cele de repaus vegetativ au influente negative asupra arborelui toaletat.




inapoi

PREZENTARE G*********************************************
MEMBRU
GRATUIT
G*********************************************
889 991 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
G*********************************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: amenajari gradini - gazon rulou - rulouri de gazon

PRODUSE ASEMANATOARE CU TAIERI SI TOALETARI ARBORI PERICULOSI (TARIF PE OM X ORA DE MANOPERA)

Taieri si toaletari arbori periculosi (tarif pe om x ora de manopera)Taieri si toaletari arbori periculosi (tarif pe om x ora de manopera)
Taieri si toaletari arbori periculosi (t...
 Taierile de toaletare a arborilor se executa pentru a forma o coroana echilibrata cu aspect placut, sau pentru ...
RON 62
Toaletari fasonari arbori pomi si copaci periculosi cu inaltime intre 6 si 12 metri.Toaletari fasonari arbori pomi si copaci periculosi cu inaltime intre 6 si 12 metri.
Toaletari fasonari arbori pomi si copaci...
Lucrarile se executa cu gradinari calificati in alpinism utilitar, dotati cu toate foarfecile, fierastraiele mecanice cu ...
RON 435
Toaletari arbori / pomi /copaci periculosi cu inaltime intre 6 si 8 metriToaletari arbori / pomi /copaci periculosi cu inaltime intre 6 si 8 metri
Toaletari arbori / pomi /copaci periculo...
Lucrarile se executa cu gradinari calificati in alpinism utilitar, dotati cu toate foarfecile, fierastraiele mecanice cu ...
RON 595
Toaletari arbori, pomi, copaci periculosi cu inaltime intre 12 si 18 metriToaletari arbori, pomi, copaci periculosi cu inaltime intre 12 si 18 metri
Toaletari arbori, pomi, copaci periculos...
Pretul pentru Toaletarea / fasonarea / taierea crengilor arborilor / pomilor / copacilor cu inaltime intre 12 si 18 ...
RON 1190
Toaletari fasonari arbori pomi si copaci periculosi cu inaltime peste 18 metri.Toaletari fasonari arbori pomi si copaci periculosi cu inaltime peste 18 metri.
Toaletari fasonari arbori pomi si copaci...
Pretul pentru Toaletarea / fasonarea / taierea crengilor arborilor / pomilor / copacilor cu inaltime intre 12 si ...
RON 992
Toaletare fasonare arbori pomi si copaci periculosi cu inaltime intre 12 si 18 metri.Toaletare fasonare arbori pomi si copaci periculosi cu inaltime intre 12 si 18 metri.
Toaletare fasonare arbori pomi si copaci...
Pretul lucrarilor pentru operatiunile de alpinism utilitar pentru toaletarea / fasonarea / taierea ramurilor, respectiv ...
RON 682
Toaletare copaci, arbori, pomi periculosi cu inaltime intre 8 si 12 metriToaletare copaci, arbori, pomi periculosi cu inaltime intre 8 si 12 metri
Toaletare copaci, arbori, pomi periculos...
Pretul lucrarilor pentru operatiunile de alpinism utilitar pentru toaletarea / fasonarea / taierea ramurilor, respectiv ...
RON 952
Toaletare fasonare arbori pomi si copaci periculosi cu inaltime sub 6 metri.Toaletare fasonare arbori pomi si copaci periculosi cu inaltime sub 6 metri.
Toaletare fasonare arbori pomi si copaci...
In mediul urban se executa taieri partiale de intretinere a arborilor, taieri de regenerare a arborilor si doborari de ...
RON 198.4
Toaletare arbori / copaci periculosi cu inaltime sub 6 metriToaletare arbori / copaci periculosi cu inaltime sub 6 metri
Toaletare arbori / copaci periculosi cu ...
In mediul urban se executa taieri partiale de intretinere a arborilor, taieri de regenerare a arborilor si doborari de ...
RON 416.5

TAIERI SI TOALETARI ARBORI PERICULOSI (TARIF PE OM X ORA DE MANOPERA) ESTE LISTAT IN: