Inscrie firma »
G********************************************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
Montaj sisteme de irigatii pentru plante si gazon: aspersoare, picuratoare, controllere, electrovane, senzori de ploaie.

Montaj sisteme de irigatii pentru plante si gazon: aspersoare, picuratoare, controllere, electrovane, senzori de ploaie.

Tip produs: amenajari gradini | amenajare gradina | amenajare gradini
Producator: Garden Services SRL Bucuresti
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Montaj sisteme de irigatii pentru plante si gazon: aspersoare, picuratoare, controllere, electrovane, senzori de ploaie.

Operatiunea include intinderea tuburilor PEHD si a picuratoarelor, realizarea circuitelor de irigatiii prin picurare sau prin aspersie, conexiunile electrice intre programatorul de irigatii / udare si electrovanele / electrovalvele sistemului de irigat, montajul fittingurilor de compresiune si de bransament pe teava principala de alimentare cu apa a aspersoarelor, montarea distribuitoarelor de apa si a hidrantilor de gradina, montajul senzorilor de ploaie, conexiunea pieselor de legatura dintre aspersoare si fittingurile de bransament pentru aspersoare, turbine, spray-uri sau alte corpuri de udare, montajul aspersoarelor, montajul duzelor de aspersie, reglajul si programarea udarilor si reglajul duzelor. Nu este inclus transportul muncitorilor la locatia lucrarii.
PREZENTARE G*********************************************
MEMBRU
GRATUIT
G*********************************************
885 682 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
G*********************************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: amenajari gradini - gazon rulou - rulouri de gazon

MONTAJ SISTEME DE IRIGATII PENTRU PLANTE SI GAZON: ASPERSOARE, PICURATOARE, CONTROLLERE, ELECTROVANE, SENZORI DE PLOAIE. ESTE LISTAT IN: