Inscrie firma »
G********************************************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
Montaj sisteme de irigatii pentru plante si gazon: aspersoare, picuratoare, controllere, electrovane, senzori de ploaie.

Montaj sisteme de irigatii pentru plante si gazon: aspersoare, picuratoare, controllere, electrovane, senzori de ploaie.

Tip produs: sistem | sisteme | instalatii
Producator: Garden Services SRL Bucuresti
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Montaj sisteme de irigatii pentru plante si gazon: aspersoare, picuratoare, controllere, electrovane, senzori de ploaie.

Operatiunea include montajul tuturor corpurilor de udare si a fittingurilor de bransament prin compresiune pe teava principala de alimentare cu apa, conexiunea pieselor de legatura dintre aspersoare si fittingurile de bransament montate pe teava de apa, montajul aspersoarelor, montajul duzelor de aspersie pe aspersoare si reglajul duzelor, montarea electrovanelor, a programatorului de udare si a senzorului de ploaie. Este inclusa punerea in functiune si programarea sistemului de irigatii al gradinii. Nu este inclus transportul muncitorilor la locatia lucrarii.

PREZENTARE G*********************************************
MEMBRU
GRATUIT
G*********************************************
888 065 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
G*********************************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: amenajari gradini - gazon rulou - rulouri de gazon

MONTAJ SISTEME DE IRIGATII PENTRU PLANTE SI GAZON: ASPERSOARE, PICURATOARE, CONTROLLERE, ELECTROVANE, SENZORI DE PLOAIE. ESTE LISTAT IN: